версия на български език english version

“ The best way to predict the future is to invent it. ” Alan Kay

Продукти

Електромагнитен Парктроник SS-03 - SS-03
Със Зумер, който издава различен звук в завсимост от близостта на препятствието. Електромагнитен паркинг сензор от ново поколение на принципа на слаботокови вълни.При тях се запазва оригиналният вид на автомобила, тоест не се налага пробиване на бронята.Прецизно отчитане при маневриране на тесни пространства.Сигнал STOP 10-15 см.Защитна зона по цялата дължина на бронята без мъртви зони.Много лесен монтаж. 1 годинa гаранция.

Заявка за този продукт
Цена на продукт: 130.00 лв
Цена за монтаж: Безплатен


Електромагнитен Парктроник SS-02 - SS-02
Със Дисплей, който показва близостта на препятствието. Електромагнитен паркинг сензор от ново поколение на принципа на слаботокови вълни.При тях се запазва оригиналният вид на автомобила, тоест не се налага пробиване на бронята.Прецизно отчитане при маневриране на тесни пространства.Сигнал STOP 10-15 см.Защитна зона по цялата дължина на бронята без мъртви зони.Много лесен монтаж. 1 годинa гаранция.

Заявка за този продукт
Цена на продукт: 140.00 лв
Цена за монтаж: Безплатен


Електромагнитен парктроник - EPS - WBD
Със Дисплей, който показва страната и близоста на препятствието. Електромагнитен паркинг сензор от ново поколение на принципа на слаботокови вълни.При тях се запазва оригиналният вид на автомобила, тоест не се налага пробиване на бронята.Прецизно отчитане при маневриране на тясни пространства.Сигнал STOP 10-15 см.Защитна зона по цялата дължина на бронята без мъртви зони.Високо качество на изработка.Пройзведен в ИТАЛИЯ.Много лесен монтаж. 2 години гаранция.

Заявка за този продукт
Цена на продукт: 185.00 лв
Цена за монтаж: 50.00 лв


Електромагнитен парктроник - EPS - MOCRO PLUS
Със ЗУМЕР Електромагнитен паркинг сензор от ново поколение на принципа на слаботокови вълни.При тях се запазва оригиналният вид на автомобила, тоест не се налага пробиване на бронята.Прецизно отчитане при маневриране на тясни пространства.Сигнал STOP 10-15 см.Защитна зона по цялата дължина на бронята без мъртви зони.Високо качество на изработка.Пройзведен в ИТАЛИЯ.Много лесен монтаж. 2 години гаранция.

Заявка за този продукт
Цена на продукт: 165.00 лв
Цена за монтаж: 50.00 лв


Помощник за паркиране - Parktronic Z-6
помощник за по-лесно и безопасно паркиране/маневриране напред и назад, шест датчика(два отпред и четири отзад), цифров дисплей, вграден в огледалото за обратно виждане, показващ разстоянието до препятствието, звуков сигнализатор

Заявка за този продукт
Цена на продукт: 190.00 лв
Цена за монтаж: Безплатен


Всички цени са с включено ДДС
 1 2